You are here Οδηγός Επιχειρήσεων /// Διατροφή-Φαγητό /// Παραδοσιακά Προϊόντα /// ΓΕΥCΕΙC ΕΛΛΗΝΙΚΗC ΓΗC- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

www.ArgolidaMarket.gr

Ακολουθήστε μας στα social media
Διαφήμιση
Διαφήμιση
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Οδηγός αγοράς της Αργολίδας

ΓΕΥCΕΙC ΕΛΛΗΝΙΚΗC ΓΗC- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ


Eπάγγελμα: Παραδοσιακά&Βιολογικά Προϊοντα Διεύθυνση: Γούναρη 40 Πόλη: Άργος
Τηλέφωνο: 2751300272
Fax: 2751300272
Website
Email: info@e-biogreek.gr
Περιγραφή Επιχείρησης:

Το κατάστημα μας λειτουργεί από 1 Οκτωμβρίου 2011 σε ένα υπερσύγχρονο χώρο και άνετο χώρο κοντά στο κέντρο του Άργους.
Τι είναι τα βιολογικά προϊόντα;

Με τον όρο "βιολογικά" χαρακτηρίζονται τα προϊόντα εκείνα που παράγονται χωρίς τη χρήση χημικών φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων ή άλλων ορμονών. Για την καταπολέμηση των επιβλαβών οργανισμών, στις βιολογικές καλλιέργειες, χρησιμοποιούνται άλλοι ακίνδυνοι οργανισμοί οι οποίοι δρουν παρασιτικά και ελέγχουν τους πληθυσμούς των παθογόνων. Οι αρχές της Βιολογικής Γεωργίας αποτυπώνονται αναλυτικά στον κανονισμό 2092/91 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην περίπτωση της βιολογικής κτηνοτροφίας, το παραγόμενο προϊόν προέρχεται από ζώα που μεγαλώνουν υπό καθορισμένες συνθήκες και τρέφονται με πιστοποιημένες βιολογικές τροφές.
Ένα προϊόν για να είναι βιολογικό πρέπει να πληρεί πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τόσο στο στάδιο της παραγωγής και καλλιέργειας, όσο και στο στάδιο της μεταποίησης και τυποποίησης. Ο συνεχής έλεγχος αυτών των σταδίων αποτελεί άλλωστε και το βασικό λόγο για την αυξημένη διατροφική ασφάλεια που προσφέρει το τελικό προϊόν που καταλήγει στο τραπέζι μας.

Τι παραπάνω προσφέρουν σε όλους μας τα Βιολογικά Προϊόντα;
Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπάσματα, βιταμίνες, αντιβιοτικά κ.α. Είναι ασφαλή για την υγεία μας, μια και δεν έχουν υπολείμματα λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων που, πιθανώς, αθροιστικά και στη διάρκεια, μπορεί να προκαλέσουν σωρεία προβλημάτων υγείας, ιδίως στα παιδιά. Έχουν ανώτερη διατροφική αξία και, συχνά, είναι πιο γευστικά και μυρωδάτα. Τέλος, καλλιεργούνται με μεθόδους που είναι πολύ πιο φιλικές για το περιβάλλον, συντελώντας, έτσι, στην αειφορία του πλανήτη.
Γιατί να τα προτιμήσω;

Ένα πρώτο πλεονέκτημα των βιολογικών προϊόντων είναι ότι προστατεύουν τον καταναλωτή από τις επικίνδυνες τοξικές ουσίες που περιέχουν τα φυτοφάρμακα με τα οποία ραντίζονται οι συμβατικές καλλιέργειες.
Το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούνται χημικά λιπάσματα και συνθετικές ορμόνες, σημαίνει ότι το φυτό δεν "βιάζεται" να αναπτυχθεί και έχει μια φυσιολογική ανάπτυξη.
Είναι αναμφισβήτητο ότι τα βιολογικά προϊόντα έχουν μεγαλύτερη θρεπτική αξία, σε σχέση με τα συμβατικά, δηλαδή τα προϊόντα της εντατικής χημικής καλλιέργειας. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε φυσικά σάκχαρα, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και μικρότερη περιεκτικότητα σε νερό. Επίσης διαθέτουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Η γεύση τους είναι περισσότερο ολοκληρωμένη και μεστή ενώ διατηρούν σε μεγάλο βαθμό τα αρώματα τους.
Γιατί σε εμάς:
Επειδή διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από βιολογικά προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλαωτών σε προσιτές τιμές και παρέχουμε άψογη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας


Γιατί σε εμάς;
Επειδή διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από βιολογικά προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλαωτών σε προσιτές τιμές και παρέχουμε άψογη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας

Τι θα βρείτε σε εμάς;

1 Edited 11
3x
4x
5x
6ax
7ax
8ax
2x

OI ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ(ΑΠΟ 5-7 ΕΩΣ 20-7)

20x

ORIGINAL SCHWEDEN BITTER RIVIERA 500ml από 35,00 τώρα 28,00

21x

Γλυκό κουταλιού μανιτάρι πλευρώτους 450γρ από 4,60 τώρα3,90

22x

Goji ενας υπέροχος και θρεπτικός καρπός από το Θιβέτ 200γρ. από 5,00 τώρα
3,90

23x

SOAP NUTS καρποί από το Θιβέτ για πλύσιμο και όχι μόνο από 5,75 τώρα 4,90

26xSTEVIA Βάζο 150γρ. από 6,90 τώρα 6,50

  
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds